Niang efter stolpskottet: ”Jag var inte rädd”

Efter att Giampaolo Pazzini tvingats avstå returmötet på Camp Nou, var det den blott 18-årige anfallaren M’Baye Niang som fick förtroendet. Med en gyllene chans att skicka italienarna närmare ett avancemang, träffade talangen stolpen på friläget och Barcelona kunde slutligen vinna matchen klart.

Efter matchen talade talangen ut om läget han fick, där han berättade om hur svårt det är att spela mot Barcelona. Men samtidigt klargjorde han att det inte var någon sorts rädsla inblandat.

”Jag var inte rädd. Jag spelade på samma sätt som jag gör i Serie A, men jag förlorade skärpan med tanke på att man måste springa på så hårt mot Barcelona,” förklarade den 18-åriga anfallaren efter gårdagskvällens nederlag.

”Jag tänkte på det en gång, men fem minuter senare hade jag glömt det. Jag hoppades att vi skulle göra mål efter pausen, men de är ett bra lag och efter det tredje målet blev allt mycket svårare. 2-0-resultatet från det första mötet var inte tillräckligt för att säga att vi var vidare. Barcelona skulle fortfarande behöva få det fel och när de är på en natt som denna, är de tuffa att möta för alla.

”Nu måste vi tänka framåt och fokusera på nästa match mot Palermo.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply