Porto har respekt för Malaga

Malaga mot Porto var inte en av de hetaste matcherna på pappret när åttondelarna hade lottats. Matchen innehåller dock några av de mest omtalade spelarna i Europa. Jackson Martinez har scoutats kontinuerligt av flertalet storklubbar i både Spanien och England. En annan karaktär i mötet är spanjoren Isco, som bland annat Chelsea lagt ett megabud på.

Om vi släpper spelarna så går vi in lite på mötet. Porto har med sig 1-0 efter mötet i Portugal. Portugiserna kunde fått med sig ett tryggare resultat, men de var inte tillräckligt effektiva. Malaga befinner sig i en kritisk situation ekonomiskt. Klubben lever på deras entusiastiska fans och just atmosfären idag är något som kan lyfta laget.

Football-Espana har tagit del av presskonferensen med Silvestre Varela. Portugisen säger så här om kvällens möte: ”Vi är väldigt självsäkra och kommer göra allt för att få minst oavgjort. Våran trupp är bra sammansvetsad och vi känns starka. Trots vårt övertag så blir det svårt, då det är två helt olika möten. Malaga kommer göra sitt bästa och attackera. De är väldigt starka. Vi i vär tur har haft en del bra matcher och känns riktigt vassa”.  

Kvällen ger oss ett svar. Må bästa lag vinna.    

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365