Neymar: “Vill spela med Cristiano Ronaldo”

Neymar: "Vill spela med Cristiano Ronaldo"

Neymar vill se Cristiano Ronaldo i Barcelona

Den brasilianska superstjärnan säger till den portugisiska tidningen A Bola att han gillar Cristiano Ronaldos fotboll och att han gärna ser honom i FC Barcelona.

Rivaliteten mellan Real Madrid och Barcelona är väldigt stor och numera kommer det inte på fråga om en spelare kan gå mellan klubbarna. En spelare som dock inte verkar ta det hela på så stort allvar är Neymar. Brasilianaren intervjuades i dagarna av den portugisiska tidningen A Bola och säger att han gärna vill spela med Cristiano Ronaldo, om portugisen kommer till FC Barcelona.

– Jag är ett fan av Cristiano Ronaldo. Han är en väldigt bra idrottsman och är på en väldigt hög nivå. Jag skulle vilja spela med honom i Barcelona, säger brasilianaren som vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till Real Madrid.

Neymar berättade även att hans mål denna säsong är att vinna Champions League. Han fick även svara på frågan om vem han gillar mest, Jose Mourinho eller Pep Guardiola.

– Jag gillar de båda och har följt deras arbete under en längre tid. Min nuvarande tränare är dock Luis Enrique och mitt lag är FC Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply