Bekräftar: Hirving Lozano i kontakt med Barcelona

Bekräftar: Hirving Lozano i kontakt med Barcelona

Barca vill värva Lozano

Anfallaren som stod för det avgörande målet när Mexiko slog Tyskland för några dagar sen kan komma att lämna för spel i FC Barcelona. Det bekräftar spelarens pappa och tillika agent.

Hirving Lozano är en väldigt intressant spelare. Sommaren 2017 lämnade han den mexikanska ligan för spel i holländska PSV och under sin debutsäsong i Eredivisie blev det succé direkt. De största klubbarna i världen har nu fått upp ögonen för anfallaren och nu bekräftar hans pappa, Jesus, att det finns ett intresse från Barcelonas sida.

– Vi har varit i kontakt med Barcelona men det är inget som är klart ännu. När VM är över så tror jag att vi kommer ha en bättre syn över hur läget ser ut. Vi får se om han stannar i PSV eller om han lämnar för spel i ett annat lag, säger han till ESPN.

Det är inte bara FC Barcelona som kopplats ihop med ett köp av Lozano. Även Arsenal, Liverpool och Atlético Madrid ska alla ha förknippats med Lozano som fyller 23 år i slutet av juli månad.

Lozano sitter på ett kontrakt med PSV som binder honom till klubben till och med sommaren 2023. En eventuell övergång sägs komma att ligga på runt 50 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply