Uppgifter: Arsenal i kontrakt med Ever Banega

Uppgifter: Arsenal i kontrakt med Ever Banega

Ever Banega till Arsenal?

Spelaren som var en av de viktigaste spelarna i Sevilla under Unai Emerys tid i klubben kan nu komma att flytta till Arsenal. Det avslöjas under torsdagskvällen.

Ever Banega är en mittfältare som varit i flera klubbar under åren. Det är framför allt i den spanska ligan som argentinaren har härjat där det blivit spel i Valencia, Atlético Madrid och Sevilla. Efter ren kort sejour i Inter återvände han till den sistnämnda klubben för ett par år sedan och sedan dess har den snart 30-årige spelaren varit en viktig spelare i klubben. Banega var även en av de mest framstående spelarna under Unai Emerys tid på Ramón Sánchez Pizjuán och nu kan de båda återförenas på Emirates Stadium.

Det är brittisk TMW som kommer med uppgifter om att spelarens agent Marcelo Simonian ska ha samtalat med Arsenal om en eventuell flytt till de brittiska öarna. Enligt siten vill Emery gärna ha Banega i sin trupp till den kommande säsongen men det ser inte ut att bli speciellt lätt. Banega ska nämligen inte vara speciellt sugen på att flytta på grund av familijeskäl. Emery hoppas dock kunna övertala honom att flytta till de norra delarna av London efter sommarens VM-slutspel.

Banega befinner sig för närvarande i Ryssland där han ingår i Argentinas VM-trupp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply