Uppgifter: Real Madrid och Barca gör upp om Kanté

Uppgifter: Real Madrid och Barca gör upp om Kanté
bet365

Kanté kan gå till La Liga

Fransmannen som flyttade till Chelsea för två säsonger sedan kan nu vara på väg bort. Detta då flertalet klubbar vill knyta till sig N’Golo Kanté.

Det är ingen hemlighet att N’Golo Kanté är en jagad man. Sen succésäsongen i Leicester City har flera av Europas största lag haft blickarna riktade mot honom och numera spelar han i Chelsea. Huvudstadsklubbens dålliga säsong där man slutade på en femteplats har gjort att flera spelare vill lämna Stamford Bridge och Kanté är ett av namnen det ryktats väldigt mycket om. Flera klubbar har visat intresse för mittfälten och nu kommer uppgifter om att det kommer bli en kamp om tre klubbar i sommar.

Enligt fransk press har Chelsea blivit kontaktade av tre klubbar som vill köpa Kanté. Mittfältaren sägs kunna lämna för en summa på 190 miljoner euro och det är antingen La Liga eller Ligue 1 som gäller. Det är Le Parisien som kommer med uppgifter om att de spanska giganterna Real Madrid och FC Barcelona gör upp om spelarens tjänster. Paris Saint-Germain ska även vara intresserade av att värva 27-åringen.

Uppgifter- Real Madrid och Barca gör upp om Kanté

Chelsea har inga intentioner på att sälja mittfältaren om han själv inte vill lämna och det återstår att se vad det blir för val för Kanté i sommar.

För närvarande befinner sig stjärnan i VM i Ryssland där han är uttagen i Frankrikes VM-trupp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply