Napoli vann måste-matchen mot Marseille

Efter en trevande inledning från båda lagen på Stadio San Paolo tog bortalaget ledningen genom den äldre brodern Ayew, Andre. En nick på en hörna i den tionde minuten, som gick via den bortre stolpen in i nätmaskorna.

Napoli började jobba sig in och kvitteringen kom efter 22 minuter efter att schweizaren Gökhan Inler hämtat upp returen från en hörna och dundrat in bollen i bortre burgavlen bakom Mandanda.

Bara minuter senare tog Napoli ledningen genom nyförvärvet Gonzalo Higuain, från Real Madrid, efter att ha krutat in bollen ifrån centrala straffområdet.

Klockan gick upp på 64:e minuten innan Marseille kvitterade, detta genom mittfältaren Thauvin vunnit duellen i Napolis straffområdet mot Armero, där han lite turligt kunde stöta in kvitteringen.

Med en kvart kvar av matchen kunde Higuain göra sitt andra mål för kvällen efter att ett annat nyförvärv, Mertens, lurat offsidefällan och spelat snett i sidled till ett öppet mål för argentinaren. 3-2.

Napoli ville döda matchen och gick för 4-2. Inhopparen Insigne drog bollen i stolpen och Callejon hade en bra frispark. Men det blev inte fler mål i Italien och Napoli går upp på nio poäng tillsammans med Arsenal, Dortmund sex poäng och Marseille fortfarande poänglösa.