bet365

Napoli kan plocka in Mauro Icardi eller Carlos Bacca

Napoli kan plocka in Mauro Icardi eller Carlos Bacca

Om Gonzalo Higuain lämnar

Det är oklart om Gonzalo Higuain väljer att stanna i Napoli. Klubben förbereder sig nu för att eventuellt behöva ersätta honom. Enligt Fotbolltransfers har man börjat kolla upp möjligheten att plocka in Mauro Icardi eller Carlos Bacca.

Efter succésäsongen i Serie A, där han slog målrekord, har Gonzalo Higuain varit ett hett byte bland Europas storklubbar. Tidigare idag ryktades det bland annat om att Juventus kan värva anfallaren, vilket gör att han kan bli en av de hetaste övergångarna i sommar. Nu förbereder sig Napoli på vad man ska göra om man förlorar sin skyttekung. Enligt Fotbolltransfers har klubben börjat göra en lista av anfallare som potentiellt skulle kunna ersätta Higuain. Högst upp på den listan påstås Mauro Icardi och Carlos Bacca vara.

Både Icardi och Bacca har påståtts vara på väg att lämna Inter respektive Milan under det här transferfönstret. Det har uppgetts att Arsenal och Tottenham slåss om att få värva Icardi, samtidigt som att vissa källor har sagt att West Ham är intresserade av Bacca.

På samma gång är Napoli även på jakt efter ytterligare nyförvärv. Det har talats om att klubben vill köpa Arkadiusz Milik från Ajax och att man även vill plocka in Ciro Immobile.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply