Arsenal och Tottenham jagar Mauro Icardi

Arsenal och Tottenham jagar Mauro Icardi

Londonrivalerna slåss om Inters anfallare

Mauro Icardi är ett hett byte bland Europas stora klubbar. Nu kan det bli en kamp mellan Arsenal och Tottenham om att få värva spelaren. Enligt Sky Sports är båda Londonrivalerna intresserade av Inters anfallare.

Mauro Icardi kan vara på väg att lämna Inter. Det har under de senaste månaderna ryktats flitigt om att diverse klubbar är intresserade av att locka till sig anfallaren. Bland annat har det sagts att Atlético Madrid har budat på Mauro Icardi. Nu verkar det som att två andra klubbar ger sig in i jakten på spelaren.

Enligt Sky Sports har både Arsenal och Tottenham kollat upp möjligheten att värva Icardi. De två Premier League-klubbarna ska ha kontaktat både Inter och spelarens agent Wanda Nara för att se om det är möjligt för argentinaren att flytta till London.

Spelaren vill dock helst stanna i Milano, men behöver ett förbättrat kontrakt om så ska bli fallet, säger Nara enligt Sky Sports.

– Vi vill stanna i Milano, men Inter måste hålla sina löften. Jag har frågat om ett nytt kontrakt för Icardi eftersom att Inter har lovat mig ett nytt avtal, säger Nara enligt Sky Sports.

– Inter måste säga sanningen. De kan inte hävda att Icardi inte är till salu och samtidigt prata med andra klubbar om honom.

Icardi anslöt till Inter under sommaren 2013 då han lämnade Sampdoria. Under sin tid i klubben har han gjort 52 mål på 105 matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365