Nanne Bergstrand åter tillbaka i Kalmar FF

Nanne Bergstrand åter tillbaka i Kalmar FF

Kalmar krisar, vem plockar man då in om inte Nanne Bergstrand.

Sedan Magnus Pehrsson lämnade Kalmar inför sista omgången i årets Allsvenskan har man varit utan en riktig huvudtränare. Nu är ersättaren klar, och det blir Nanne Bergstrand som lyckades ta klubbens enda guld år 2008. Nanne var redan under förra året huvudtränare för klubben, men på grund av en utmattningsdepression så fick han avbryta tidigare. Då tog MP över som dock efter vad det spekulerats om en spricka mellan han och spelarna blev tvungen att lämna, när det var en omgång kvar av årets allsvenskan. Kalmar som då förlorade sista omgången blev också tvungna att kvala. Ett kval som man klarade efter att man vunnit mot IK Brage i båda matcherna.

Den 8 Januari ska Nanne Bergstrand ha sitt första träningspass med laget och så här säger han om att vara tillbaka.

– Det känns fantastiskt roligt att vara tillbaka i Kalmar FF och jag ser verkligen fram emot att sätta igång. Jag är väl medveten om uppgiften i att vara med och skapa stabilitet i föreningen. Det ska bli väldigt kul att jobba ihop med de personer som nu finns i verksamheten och tillsammans ska vi skapa ett starkt ledarteam som vill samma sak. Jag vill vara med och förmedla min kunskap till spelare och tränare där vi hela tiden tar steg framåt och gör det som är bäst för Kalmar FF.

Kalmar som vi vet har väldigt många olika positioner utanför fotbollen som dom måste fylla, så var detta nog den viktigaste.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply