UPPGIFTER: Conte vill värva Marcus Alonso

Uppgifter: Dzeko klar för Inter

Den italienska journalisten Niccolò Ceccarini har sagt att Inter jobbar väldigt hårt med att få igenom en värvning av Chelsea ytterbacken Marcus Alonso.

Antonio Conte som är tränare i Inter har varit i Chelsea innan och då jobbat med Marcus Alonso. Nu kommer alltså uppgifter om att Conte vill värva spanjoren till italien och Inter. Det uppges att detta är en av Inters drömvärvningar till januari fönstret. Anledningen till att man redan nu börjat försöka locka till sig honom är att Kwadwo Asamoah blivit skadad.

Alonso som även har fått svårt med speltid efter att Frank Lampard tagit över kan nog vara sugen på att få spela vecka ut igen. Så här har Lampard sagt tidigare när han fått frågan varför han petat Alonso:

”Ibland är det tuffa beslut i mitt jobb. Jag kan bara välja elva, och avbytarna och jag måste göra dom här valen. Det menar dock verkligen inte att någon är utanför bilden, aldrig” och fortsatte med ”Det är hur du tränar dagligen, hur du presterar när du spelar. Vi behöver laget och vissa perioder kommer spelare såklart vara besvikna att dom inte är i truppen. Dom måste fortsätta arbeta”.

Dock en punkt som lockar mindre är att Inter inte lyckades ta sig vidare i Champions League, något som Chelsea gjort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply