Moyes öppnar för utlåning av Zaha

bet365

Den tidigare Crystal Palace-stjärnan, Wilfried Zaha, värvades till Manchester United i somras för 15 miljoner pund. Den mycket lovande talangen har dock ännu inte fått göra sin Premier League-debut för Manchesterklubben, och nu öppnar David Moyes för utlåning i januari. Samtidigt garanterar tränaren att chansen kommer att dyka upp för engelsmannen.

”Jag tycker inte att vi har haft rätt tillfällen för att ta in honom så mycket som skulle ha velat. Vi vill inte sätta in honom alltför snabbt. Vi vill göra det i rätt tidpunkt,” säger David Moyes till Manchester Uniteds officiella hemsida.

”Jag har sagt att jag skulle ta en titt på det i januari, då jag ville ha honom här i sex månader för att se hur vi jobbar. Jag sa till honom att vi skulle försöka ge honom ett par spelminuter, men konkurrensen på den positionen är stor med Nani, Antonio Valencia, Ashley Young, Adnan Januzaj och även Shinji Kagawa som kan spela ute på kanten.”

”Det är inte så att Wilfred har gjort något fel, det är bara det att vi har stor konkurrens. Vi måste försöka se till att han får lite speltid, men tyvärr har vi inte gjort det med Wilfred och, om det fortfarande är fallet i januari, kommer vi ta en titt på saken. Men han ingår väldigt mycket i mina planer och finns i mina tankar hela tiden.”


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply