Mourinho bekräftar: Mata till Manchester United

Att Juan Mata är på väg till Manchester United har antagligen väldigt få missat. På dagens presskonferens uttalade sig José Mourinho gällande saken, och bekräftade bland annat att spanjoren Juan Mata kommer att genomföra sin läkerundersökning hos Manchester United imorgon.

–  Vi gav Juan Mata tillåtelse att resa för att genomföra läkarundersökningen hos Manchester United, säger portugisen på dagens presskonferens.

–  Han är en fantastisk spelare. Trots att han inte fick spela mycket för oss, tror jag fortfarande att han skulle vara viktig för oss.

–  Erbjudandet som vi fick kände vi var passande för en spelare av hans kvalité. Det är en bra flytt för Mata, det är bra för Premier League och det var det rätta budet. Han var fantastisk för Chelsea och Chelsea var fantastiskt för honom.

José Mourinho kommenterade även uppgifterna gällande mittfältaren Michael Essien, som rapporteras vara på väg till italienska Milan. Portugisen sa där att det ligger i ghananens händer.

–  Han sitter i en position där han kan stanna eller gå. Vi skulle vara mer än glada om han väljer att stanna. Han är en fantastisk man för klubben och är en spelare som gett sitt allt för klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply