bet365

Montpellier fyrade av rejält mot Bastia

bet365

De regerande franska mästarna, Montpellier, har inte alls fått sin säsong dit dom har velat det senaste halvåret. Ikväll var de på jakt efter tunga poäng, när de tog emot bottenlaget och nykomlingen, Bastia, på Stade de la Mosson.

Hemmalaget startade på bästa tänkbara vis, och redan efter kvarten spelad hade bollen letat sig in bakom Landry Bonnefoi i gästernas mål för första gången. Då efter att mittfältaren, Marco Estrada, hittade rätt för andra gången den här säsongen.

Den resterande tiden av första halvleken förblev mållös, och matchen var fortfarande vidöppen när den andra akten skulle tas vid. Något som dock snabbt skulle ändras, efter ett snabbt mål.
Återigen kom det från en Montpellier-spelare, som den här gången var anfallaren Emanuel Herrera.

Därefter fortsatte hemmalaget att pressa på, och Bastia hade det svårt att skapa några möjligheter på offensiv planhalva. Istället skulle de tvingas kapitulera, både en och två gånger, innan domaren för kvällen, Olivier Thual, blåste sin sista signal för den här gången. Först var det lagets bäste målskytt, Younes Belhanda, som nätade för sjätte gången den här säsongen, vilket följdes av att den inbytte anfallaren, Anthony Mounier, avslutade målskyttet och fastställde på så vis resultatet till 4-0.

Trots den övertygande segern för Montpellier så är laget fortfarande kvar på nionde plats i tabellen, men med ett betydligt bättre utgångsläge till näskommande matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply