Mesut Özil öppnar för spel i MLS

Mesut Özil öppnar för spel i MLS
bet365

MLS nästa för Mesut Özil?

Säger i en intervju med Daily Express att han gärna bär tröjnummer tio, samtidigt som han även öppnar för en flytt till amerikanska MLS.

Turerna kring Mesut Özils vara eller icke vara i Arsenal har varit många. Tidigare ska den tyske assistkungen varit tveksam till en fortsättning i den engelska huvudstadsklubben men enligt rapporter ska han bestämt sig för att stanna då Arsenal köpte loss Shkodran Mustafi från Valencia under sommarens transferfönster.

Mesut Özil fyller 28 om drygt en månad och i en intervju med Daily Express säger han att han gärna hade spelat med tröja nummer 10 istället för Jack Wilshere, men att så inte blev fallet. Han berättar även för tidningen att han skulle vilja flytta till amerikanska MLS, detta då han gillar att vara i landet på andra sidan atlanten.

– I fotboll kan man aldrig säga aldrig, man vet aldrig vad som händer. Jag hade en bra tid i Tyskland och det var mycket roligt att spela där. Att flytta till MLS är också ett alternativ, bara jag trivs och har kul där. Mina fans vet att jag gillar semestra i Los Ángeles, staden inspirerar mig, säger tysken som för tillfället dock ser ut att stanna på Emirates Stadium minst ett par år till, säger mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply