Uppgifter: Arsenal och Manchester United intresserade av Yaya Toure

Uppgifter: Arsenal och Manchester United intresserade av Yaya Toure

Många som vill åt den hete mittfältaren

Arsenal och Manchester United uppges vara två av flertalet klubbar som är intresserade av att värva Manchester Citys utstötte mittfältare Yaya Toure.

Manchester Citys toppmittfältare Yaya Toure har tillhört klubben i sex år och anses som något av en ikon i laget. Men med nye tränaren Pep Guardiola är det inte så bra och efter att Toure lämnades utanför Citys Champions Leaguetrupp för den kommande säsongen har det enbart blivit värre.

Sky Sports rapporterar om att Toures agent Dimitri Seluk skall ha uttalat sig om Toures nuvarande situation och de uppger att Seluk skall ha sagt att det finns intresse från Manchester United och Arsenal gällande mittfältaren. Vidare säger agenten att en flytt till något av de två topplagen skulle vara omöjligt, så har han menat på att det finns erbjudanden från Kina, Turkiet, Italien och USA, och att Toure kommer att skriva på ett första kontrakt med en annan klubb i januari.

Toure är redan inne på sitt sista år av sitt kontrakt i Manchesterklubben, där han har fått vinna Premier League två gånger under sina sex år med klubben, sedan han anlände från Barcelona.

– Yaya kan i januari skriva på en kontraktsöverrenskommelse med klubbar utomlands, sade Seluk.

– Han kommer att ha erbjudanden från klubbar. Kina och USA, självklart vill de ha honom men vi kommer att ha många erbjudanden från England och Europa. Han är i väldigt bra form, väldigt bra kondition. Jag tror att han förlorade sju kilo. Kanske inte är bra nog för Guardiola, men Zlatan Ibrahimovic var inte bra nog för honom (i Barcelona), fortsatte Seluk.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365