• Error, no group ID set! Check your syntax!

Messi lugnar fansen: “Barca är min enda klubb”

Messi lugnar fansen: "Barca är min enda klubb"

Nekar en flytt till annan europeisk klubb – men stänger inte alla dörrar

Lionel Messis framtid i FC Barcelona har diskuterats under den senaste tiden. Till exempel så har Manchester City varit ett lag som kopplats ihop med den lille argentinaren. Nu ger dock Messi själv Barca-fansen lugnande besked.

Att världens kanske bästa fotbollsspelare genom tiderna, Leo Messi, skulle lämna Barca har varit en het fråga under den här säsongen. Ett tag såg Messi ut att vara aktuell för Manchester City, där hans förre tränare Pep Guardiola fanns.

Men nu verkar det som en flytt till City eller ett liknande lag är uteslutet. Det beror på att Messi inte vill spela för någon annan europeisk klubb, enligt honom själv.

Men öppnar för andra länder

TITTA HÄR: Det tjänar Barcas stjärnor

För i en intervju med den argentinska TV-stationen El Trece säger Messi att han inte har några planer på att spela för någon annan europeisk klubb än Barcelona.

Däremot så öppnat det här upp för en flytt till andra världsdelar. Bland annat så tror många att det här var en hint att han kommer gå tillbaka till Argentina och representera sin moderklubb, Newell’s Old Boys. Men även bud från Kina eller Japan blir mer aktuella nu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply