• Error, no group ID set! Check your syntax!

Ronaldo ångrar inget – kan lämna Real Madrid

Ronaldo ångrar inget - kan lämna Real Madrid

“Måste överväga min framtid”

Det kom oväntat, precis efter Real Madrids tredje raka Champions League-titel, som Cristiano Ronaldo sa att han kunde tänka sig lämna Real Madrid. Något han nu säger att han fortfarande inte ångrar.

Cristiano Ronaldo har tveklöst blivit ett av både Real Madrids samt fotbolls största namn någonsin. Men nu kan hans tid i Los Blancos vara över. Efter att ha vunnit allt i klubben – och här senast tre raka Champions League-finaler – så kan portugisen nu vara på väg bort.

Det var direkt efter finalvinsten mot Liverpool som Ronaldo berättade om att han behöver fundera över sin framtid i den spanska huvudstadsklubben.

“Ångrar inte vad jag sa”

SE HÄR: Real Madrids-spelarnas löner

Efter uttalandet så blev en del Real Madrid-supporterar både irriterade och oroliga, men det får inte Cristiano att ändra sig.

– Jag talade när jag kanske inte borde ha gjort det. Men någonting kommer att förändras, jag var bara ärlig, säger portugisen och fortsätter.

– Det har varit fantastiskt i Real Madrid, säger han, något som nu talar för en flytt från Madrid. Det har tidigare ryktats om att hans gamla klubb Manchester United ska vara intresserade. Även PSG, då Neymar ryktas kunna gå motsatt riktning den här sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply