Mbia ser ut att lämna QPR

bet365

Den amerunske landslagsmannen var inblandad i en pinsam incident under veckan då han, på Twitter, frågade Joey Barton, som är en Quenns Park Rangers-spelare utlånad till Marseille, om han ville ”byta plats med honom”.
Han menade därefter att hans konto hade blivit hackat, men Mbia medger trots det att han är ”öppen för förhandlingar” om en flytt från Londonklubben.

– Jag har ett ettårskontrakt. Om sex månader är jag fri att gå under vinterns transferfönster, sade han enligt RMC Sport.

– Mitt omedelbara val är att gå iväg med landslaget och vara med mina lagkamrater,  och försöka att varva ner och glömma allt som hänt [med QPR].

– Queens Park Rangers var inte vad jag förväntade mig men det tillät mig att ta nästa steg för att spela i ett annat mästerskap och mogna som spelare.

– Jag kommer att flytta till en klubb i England eller Frankrike, då jag har väldigt goda förutsättningar i dessa två länder. Familjesituationen är också mycket viktig. Jag är öppen för förhandlingar.

Mbia är nu inställd på att gå vidare och han har antytt att den franske landslagsmannen och lagkamraten Loic Remy kommer att följa honom bort från Loftus Road.

– Du kan inte förutse vad som kommer hända med oss. Loic Remy är en landslagsman, precis som jag. Jag vet inte om han kommer att stanna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply