Mazzarri: ”Min Napoli-era är över”

Det har spekulerats en längre tid angående Walter Mazzarris framtid, där uppgifter blivit allt starkare mot att han skulle lämna Napoli efter säsongen. Nu är det också bekräftat av huvudpersonen själv, som efter matchen mot Roma meddelade sitt beslut.

”Jag vill tacka fansen, men jag har avslutat min tid här i Napoli. Jag hade redan fattat beslutet för en tid sedan. Jag vill tacka presidenten och även direktören Riccardo Bigon för deras försök att få mig att ändra mig i sista minuten,” meddelade Walter Mazzarri.

”Jag är verkligen nöjd med vad jag har uppnått med de resurser som jag fått. Neapel är en underbar plats och fansen är den sanna själen i denna klubb, men jag ville ha en ny utmaning.”

Mazzarri har länkats samman med bland annat Inter, Roma och ryska Anzhi, men säger själv nu att han inte har öppnat samtal med någon klubb.

”Av respekt för min klubb, har jag inte velat tala med någon annan sida. Självklart har min agent hållit ett öga öppet, då jag sa till honom för ett år sedan att jag skulle överväga en flytt.”

Det återstår att se vem som ersättare Walter Mazzarri i Napoli. Bland kandidaterna har sedan tidigare Roberto Di Matteo, Rafa Benitez, Marcelo Bielsa och Giuseppe Sannino nämnts. Napolis president Aurelio De Laurentiis ahr dock avslöjat att den nya tränaren kommer att släppas först på Twitter.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply