bet365

Martinez: ”Jämför mig inte med Falcao”

Den 26-årige anfallaren Jackson Martinez skrev på för den stora portugisiska klubben förra sommaren. Efter att ha gjort 20 mål på 19 ligamatcher hittills, har den colombianska anfallaren fyllt det stora hålet målmässigt, som lämnades kvar efter Falcaos flytt till Spanien och Atlético Madrid för två år sedan.

Men anfallaren själv säger nu att han inte vill jämföras med spelaren och att han istället anser att han ska bedömas på sina egna meriter.

”Först av allt, jag gillar inte jämförelser då jag anser att alla har sin egen spelstil. Falcao skrev sin historia här med klubben och jag har precis börjat skriva min,” säger han till Uefa.com.

I termerna att se Falcao som en rival kanske folk tror att det är så, men det är inte fallet. Jag är god vän med Falcao, och jag ser honom som en bra person och han gör sitt bästa, precis som jag gör.

Den lovande anfallaren vägrade också att se bortom tisdagens Champions League-match mot Malaga i diskussionerna kring hans lags ambitioner, men anser dock att Porto kan överraska i tävlingen den här säsongen.

”Jag tror att ingenting är omöjligt. Vi kommer att försöka och jag tror att vi har ett lag som kan lyckas. Men innan vi nu börjar fundera på att vinna, måste vi tänka på nästa steg och det är mötet mot Malaga...

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply