Martin Caceres är på väg till Roma

Martin Caceres är på väg till Roma

Juventusförsvararen sägs vara överens med konkurrenten

Enligt Football Italia är Martin Caceres på väg till Roma.

Roma har under de senaste säsongerna varit med i toppen av Serie A, dock utan att lyckas vinna ligan. För att se till att man har stora möjligheter att gå hela vägen nästa säsong är man beredd att plocka in ett antal spelare under sommaren. Det har ryktats om att Radamel Falcao är aktuell för Roma, samtidigt som det även sagts att Michy Batshuayi jagas av Roma. Nu riktar man blickarna inom Italien.

Enligt Football Italia är Juventus Martin Caceres överens med Roma om en flytt till klubben, där spelaren från Uruguay ska ha erbjudits ett avtal på tre år. Roma behöver inte komma överens med Juventus då Caceres kontrakt med mästarlaget går ut efter den här säsongen.

Roma ryktas vara benägna om att få Caceres att flytta till Rom då han kan spela på flera olika positioner i försvaret. Han kan spela både som mittback och ytterback vilket gör att han ger många alternativ till klubbens tränarstab.

Caceres har tillhört Juventus sedan maj 2012 efter att tidigare ha varit utlånad till Turinklubben. Under sin tid på Juventus Stadium har spelaren varit med om att vinna fem Serie A-titlar och en Coppa Italia-titel.   

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply