Manchester United jagar Toby Alderweireld

Manchester United jagar Toby Alderweireld

Alderweireld jagas av United

Försvararen som tidigare spelat i bland annat Atlético Madrid och Southampton finns nu på radarn hos Manchester United. Det skriver engelsk press under söndagen.

Under det senaste året har Toby Alderweireld dykt upp på radarn hos en mängd klubbar. Belgaren som slog igenom i Ajax för att därefter vinna La Liga med Atlético Madrid och sedermera flytta till Premier League kan nu komma att flytta igen. Den numera Spurs-försvararen har gjort ett par väldigt fina säsonger på White Hart Lane, något som gör att flyttryktena är igång.

Enligt engelsk press ska det finnas en mängd klubbar som vill knyta till sig Alderweireld. Tidigare har det pratats om framför allt Chelsea och FC Barcelona. Nu har dock ett nytt klubbnamn dykt upp i jakten på försvararen. Det är Manchester United som numera sägs vara intresserade av spelaren inför den kommande säsongen. Manchester United har inte haft ett tillräckligt bra försvar enligt Jose Mourinho och nu vill man ta in belgaren för att lösa problemet.

Toby Alderweireld har ett kontrakt med Spurs som binder honom till klubben till och med sommaren 2019. Han sägs dock inte vilja skriva på något nytt kontrakt med den engelska huvudstadsklubben.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply