Antonio Conte osäker på framtiden

Antonio Conte osäker på framtiden

Contes framtid i Chelsea osäker

Den italienske tränaren som tog Chelsea till ligaguldet den gångna säsongen kan tvingas lämna i sommar. Detta om Chelsea inte skulle kvalificera sig för Champions League.

På söndagseftermiddagen ställs Chelsea mot Tottenham hemma på Stamford Bridge. För hemmalaget är det en måstematch då man ligger fem poäng bakom Spurs, som har den sista Champions League-platsen. Skulle Chelsea inte knipa något av de fyra första platserna i Premier League kan det bli stora förändringar hos The Blues. Bland annat kan Antonio Conte komma att sitta löst. Han själv är dock osäker på hur ett sådant scenario skulle påverka honom.

– För att vara ärlig så vet jag inte. Detta är inte mitt problem, det är klubbens problem. För oss tränare är aldrig något säkert, vi kan ha ett kontrakt men efter ett par matcher kan det vara annorlunda. Vi påverkas väldigt mycket av resultaten, säger Conte.

Det är oklart vilket namn som skulle komma att ersätta Conte ifall han får lämna Chelsea. Det har dock ryktats om en del om Luis Enrique samt Carlo Ancelotti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply