Edinson Cavani utesluter inte flytt från PSG

Edinson Cavani utesluter inte flytt från PSG

Cavani kan lämna PSG

Uruguayanen som hittat sin plats sedan Zlatan Ibrahimovic lämnade klubben stänger inte dörren för att lämna Parc des Princes.

Det finns många som tvivlar på Paris Saint-Germain. Man har spenderat otroliga summor under de senaste åren men trots det har man inte lyckats när det kommer till Champions League. Man har inte tagit sig längre än kvartsfinal i turneringen och nu sägs flertalet spelare börja funder på en framtid utanför Paris.

Ett av namnen som varit i klubben under en längre tid är Edinson Cavani. Uruguayanen har hittat sin roll under de senaste säsongerna men de uteblivna resultaten i Europa kan göra att han lämnar. Cavani säger att han vill stanna i PSG, men att han inte stänger dörren för en flytt.

– Min intention är att stanna i PSG säger han men tillägger:

– Som fotbollsspelare är dock inte det enda man letar efter pengar. Vi får se vad som händer. Ibland vet man aldrig vad som händer.

Edinson Cavani har ett kontrakt som binder honom till PSG till och med sommaren 2020. Tidigare har han bland annat kopplats ihop med en flytt till Atlético Madrid.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar PSGs stjärnor

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply