Manchester City kan sälja Sergio Aguero – och ersätta honom med Juventus Sandro

Manchester City förbereder ett monsterbud på Juve-stjärnan Sandro

Juventus store försvarsstjärna, ytterbacken Alex Sandro, ser ut att kunna lämna Juventus i samband med att Manchester City ser ut att få stora pengar för Kun Aguero. Nu uppger engelska Sky Sports att City förbereder ett monsterbud på försvararen.

Juventus Alex Sandro har fått en kometkarriär de senaste säsongerna. För 26-åringen hade det inte alls lika roligt i början av sin karriär. Han harvade runt i Santos men fick det svårt att lossna i den brasilianska storklubben och lånades därför ut.

Han tillbringade därefter en tid i den uruguayanska klubben Maldonado, en klubb som i Uruguay allt som oftast tillhör den näst högsta divisionen. Men så köpte FC Porto upp honom.

Kan kosta 600 miljoner kronor

SE ÄVEN: Det kan Sandro tjäna i Manchester City

Det tog dock kanske lång tid för Sandro att slå sig igenom i den europeiska fotbollen men under säsongen 2014/15 lossnade det rejält och 2015 köpte Juventus loss honom. Efter två säsonger i ”Den gamla damen” är den brasilianska vänsterbacken nu ett av de klart viktigaste namnen för den italienska klubbens försvarsspel.

Dock kan han komma att lämna Juve för att testa lyckan i Premier League. Sky Sports uppger under dagen att City nu ska vara närmare en försäljning av Sergio Aguero, vilket i sin tur skulle innebära att de har rejält med pengar för att köpa Sandro. Något som behövs då brassen uppges kosta 600 miljoner kronor att köpa loss.

För Citys del handlar det nu om att lösa det tuffa spelschemat i Premier League och knipa, åtminstone, fjärdeplatsen och Champions League till nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply