Jürgen Klopp säker – Emre Can förlänger med Liverpool

Jürgen Klopp säker - Emre Can förlänger med Liverpool

Emre Can förlänger med Liverpool

Enligt brittisk press är Liverpools tränare Jürgen Klopp säker på att Emre Can förlänger kontraktet med Merseyside-klubben.

Turerna kring Emre Cans framtid har varit ett par. Det har både pratats om att spelaren kan komma att lämna Anfield under sommaren men det har även pratats om att Can kan komma att förlänga sitt kontrakt med The Reds.

På lördagsförmiddagen kommer nya uppgifter om spelaren och enligt Liverpool Echo är lagets tränare Jürgen Klopp övertygad om att spelaren kommer förlänga sitt kontrakt. Den nuvarande överenskommelsen sträcker sig till och med sommaren 2018 men då stjärnan endast har ett år kvar på kontraktet är många klubbar intresserade av att köpa loss 23-åringen till ett sänkt pris.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor 2017

Vill värva Lukasz Teodorczyk från Anderlecht

Liverpool är på transferjakt inför nästa säsong. En av spelarna man vill plocka in är Anderlechts anfallare Lukasz Teodorczyk, uppger Daily Mirror.

Liverpool ligger trea i Premier League. Klubben befinner sig i ett bra läge att nå nästa säsongs Champions League. Om man når dit vill föreningen förstärka lagets spelartrupp. Trots att Champions League-platsen inte är klar jobbar Liverpools klubbledning redan med att kolla upp potentiella nyförvärv till sommaren. En av de spelare som man vill plocka in är Lukasz Teodorczyk, skriver Daily Mirror.

Jürgen Klopp har imponerats av det han har sett av Teodorczyk Anderlecht under den här säsongen. Anfallaren har gjort 28 mål för den belgiska klubben där här säsongen, och nu vill Liverpool försöka att värva honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply