Man United premiärslog Galatasaray med nödrop

Manchester United var återigen tillbaka i finrummet efter fiaskot från den förra säsongen. Det skulle visa sig vara glömt då man var tillbaka med besked. Det var hemmalaget som tidigt tog kommandot över Galatasaray.

Redan i den 7:e matchminuten lyckades Michael Carrick pricka in 1-0 för hemmalaget efter ett fantastiskt anfall.

Manchester United förde matchen spelmässigt efter målet och skapade målchanser mot ett Galatasaray som inte alls hade en chans i början men skapade därefter farliga chanser med bl.a ribb- och stolpträff i slutet av den första halvleken. Ju mer halvleken gick, desto mer tog gästerna över.

En tre-poängare blev det och en helt okej start i gruppspelet, trots Nanis straffmiss samt Galatasarays ineffektivitet.