Mållöst på Carrow Road

Tretton mot nio när Norwich City tog emot Newcastle United hemma på Carrow Road på tisdagen. 26 762 hängivna åskådare fick se en relativt underhållande, men mållös tillställning, som bjöd på en farlighet redan efter två minuter.

Loic Remy testade högerfoten med ett skott utanför straffområdet, som smet strax utanför John Ruddys vänstra stolpe. Fransmannen hade sedan bud på fler chanser, bland annat en ramträff i andra halvlek, men precis som hans Magpies skulle inte målproduktionen komma igång under tisdagsaftonen.

Det var just gästerna som förde matchen och skapade de farligaste målchanserna. Sammanlagt tre ramträffar hade bortalaget, som i den 78:e matchminuten kanske skulle haft en straffspark. Ännu en gång var det Loic Remy som testade avslut, som dock fastnade på en hemmaförsvarare som fick den på armen – domare Chris Foy var bestämt och vinkade bort situationen och skulle i stället bara två minuter senare dra fram det röda kortet dubbla gånger.

Den för kvällen hete Remy var frustrerad efter en situation med hemmalagets Bradley Johnson, varpå fransmannen tryckte till sin motståndare med skallen. Johnson gav dock igen och visades även han ut, vilket gjorde att kvällen avslutades med tio spelare vardera i bägge lagen. Matchens sista riktiga farlighet hade hemmalaget i gult, när Robert Snodgrass frispark räddades av Tim Krul som styrde undan och höll, likt sin motståndare på andra sidan, nollan på tisdagen.

Det mållösa resultatet gör att hemmalaget kliver om Hull och lägger sig på en tolfteplats, medan Newcastle blir kvar på åttondeplatsen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply