Mållöst men händelserikt på San Siro

bet365

Efter Fiorentinas seger med uddamålet mot Palermo, var det tre viktiga poäng på spel för Milan. Vid vinst mot Roma skulle Champions League-kvalplatsen vara säkrad, men vid poängtapp skulle racet leva in till den sista omgången. Gästerna för dagen, Roma behövde samtidigt vinna för att kunna utmana om en av Europa League-platserna i ligan.

Men det blev inte mycket till mål den här kvällen, där det istället var andra händelser som tog uppmärksamheten. Först blev Milans mittfältare Muntari utvisad efter en väldigt konstig situation, där han såg ut att förhindra domaren från att dela ut en varning, och därför fick syna det röda.

I den andra halvlekens inledning blev sedan matchen avbruten av domaren, efter rasistaiska nidramsor kommit från bortaläktaren. I chansväg var det annars bara ett hyfsat avslutningsläge från Flamini i straffområdet, ett par frisparkar från Balotelli och en antal avslut från distans från Roma som hotade det mållösa resutlatet. Men istället för ett avgörande, blev istället Francesco Totti utvisad för sitt Roma på tilläggstid, efter en armbåge mot Mexes. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply