Luis Enriques krav för att ta över Arsenal

Luis Enriques krav för att ta över Arsenal

Luis Enrique begär miljarder för att träna Arsenal

Sedan det för nästan en vecka sedan blev klart att Arsene Wenger kommer att lämna Arsenal så har klubben letat en ny tränare. De verkar redan ha hittat ett nämn, men det återstår fortfarande oklarheter.

Att Arsenal inte är en klubb som spenderar mycket pengar i onödan är förstås ingen hemlighet. Det har både hyllats som en starkhet för att undvika den utvecklingen som fotbollen går just nu.

Men dessutom så har det även kritiserats samt påståtts vara en av huvudanledningarna till varför Arsenal haft så förtvivlat svårt att hitta tillbaka till den absoluta toppen.

Kräver två miljarder kronor

TITTA: Det tjänar Arsenal-spelarna

Nu kan det dock bli ändring på det. För ska Luis Enrique ta över London-klubben så kommer han kräva en helt annan budget än vad klubben är vana vid. Den förre Barcelona-tränaren påstås vilja få in 200 miljoner pund, alltså mer än två miljarder kronor, i värvningsbudget.

Förutom det ska spanjoren också mena att alla utom Lacazette och Aubameyang vara de enda som är säkra från att inte bli sålda. Ett problem är dock att Enrique påstås vil ha en lön på cirka 150 miljoner per år. Något som kan få Arsenal att backa i slutändan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply