Mourinho förnekar försäljningen av Salah

Mourinho förnekarförsäljningen av Salah

Jose Mourinho: Jag sålde aldrig Salah

Efter Mohamed Salahs enorma genomfart i Liverpool så är det många i Chelsea som ångrar sig, efter att klubben gjort sig av med spelaren. Men nu förnekar tränaren Mourinho att de var hans fel.

Den här säsongen har verkligen gått i Mohamed Salahs fotspår. Den egyptiske lanslagsmannen har gjort 31 mål på 33 matcher i ligaspelet, och 10 mål på 11 matcher i Champions League, där ha nu nästan tagit sitt Liverpool till final i Champions League.

Det tillsammans med 15 assist under säsongen gör ju att egyptern är en av de klart bästa spelarna den här säsongen ute i Europa.

Chelsea ångrar sig

LÄS: Liverpools löner

Ett lag som säkerligen ångrar sig just nu är Chelsea. Klubben har nämligen haft egyptern i sin trupp vid ett antal tillfällen. Det började redan 2014 när London-klubben köpte den offensive förmågan från schweiziska Basel. Sen han Salah gå och komma tre gånger, innan det blev återvändo till Roma.

Där upptäckte Liverpool honom på nytt och köpte in honom, något som de inte kommer ångra sig. Däremot så har Jose Mourinho fått skäll det senaste för att ha varit ansvarig tränare för Chelsea när de gjorde sig av med Salah. Dock säger portugisen själv att han inte var den som bestämde ifall den nuvarande Liverpool-spelaren skulle vara kvar eller inte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply