Griezmann i samtal med Atletico – kan bli klar för Barcelona

Griezmann i samtal med Atletico - kan bli klar för Barcelona

Antonie Griezmann på väg till Barcelona

Efter flera säsonger i Madrid-klubben, närmare bestämt tre, så kan Antonie Griezmann nu vara på väg att lämna. Och det för en av sitt nuvarande lags största rivaler, nämligen FC Barcelona.

Det var efter att Griezmann gjort det fantastiskt bra i det baskiska laget Real Sociedad som Atletico Madrid fick upp ögonen för anfallaren. Efter några fina säsonger med La Real blev det alltså en flytt till den spanska huvudstaden.

I Atletico har ju den franske landslagsmannen alltså gjorde det väldigt bra. Inte minst så bra att han nu ryktas till fler av de största klubbarna i Europa.

Kan gå till Barcelona

För tillfället ryktas Barcelona vara den klubb som är närmast en övergång. Det ska under de senaste dagarna dessutom ha skett interna möten mellan Atletico Madrid och anfallaren.

Vad de handlade om exakt är svårt att veta, förstås. Men enligt den Madrid-baserade tidningen Marca så ska det ha handlat om Griezmanns framtid. Och framför allt han eventuella flytt till Barcelona, dit han har ryktats rejält under den gångna säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply