Lucas Moura: ”Barcelona är inte perfekta”

PSG-stjärnan Lucas Moura är optimistisk om hans lags chanser att nå semifinal i Champions League på bekostnad av Barcelona, och han säger även att Barcelona inte är i närheten av ett perfekt lag.

La Liga-ledarna är en av favoriterna att vinna Champions League den här säsongen, men den brasilianske landslagsmittfältaren anser att det finns svagheter som kan utnyttjas när sidorna möts på tisdag.

”Barcelona har flera stora spelare och bland den bästa fotbollen i världen”, sade Lucas Moura till El Mundo Deportivo.

”Men varje lag har sina brister. Det finns inget sådant som ett perfekt lag.”

”Jag tvivlar inte på att (Carlo) Ancelotti kommer att ge oss all den information som behövs för att utnyttja dessa svagheter.”

20-åringen uttryckte därefter sin beundran för den tidigare PSG- och Barcelona-stjärnan Ronaldinho, som han hoppas kunna efterlikna under sin karriär i Europa.

”Ronaldinho är en stor spelare som har gjort historia och fortsätter att göra just det,” fortsatte han. ”Han är ett exempel att följa. Han gjorde utmärkte sig i PSG först, och sedan blev världens bästa spelare i Barcelona.

”Jag kan bara hoppas att ha en karriär som han hade. Jag har bara precis börjat min Europakarriär och jag försöker alltid att ta notis om andra storspelares karriärer.”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply