Sneijder: ”Jag har bara goda minnen från Madrid”

bet365

Galatasarays landslagsstjärna Wesley Sneijder insisterar att han endast har goda minnen från tiden i Real Madrid inför mötet mot sin förre arbetsgivare i Champions League-kvartsfinalen på onsdag. 

Han spelade i Real Madrid mellan 2007 och 2009 innan han lämnade Santiago Bernabeu och flyttade till Inter och San Siro. Under de åren hann han med att vinna två ligatitlar med marängerna. 

”Jag har massor av goda minnen från min tid i Madrid. Jag har många vänner där, och jag har fantastiska minnen från laget och från folket i klubben”, sa Sneijder till Marca. 

”Det finns ingen anledning till varför jag skulle ha några dåliga minnen från det skedet av mitt liv.”

”Jag hade en mycket bra säsong, och vi vann ligan, och jag njöt av att spela fotboll. Sedan hade jag en annan dålig säsong på grund av mina personliga problem.”

Hursomhelst så säger holländaren att trots hans historia med Real Madrid så kommer det inte hindra honom från att fira mot sin förra klubb om han nätar.

”Det skulle vara spännande att göra mål, och jag säger inte att jag inte kommer att fira ett mål, eftersom jag tror att jag kommer att göra det. Jag vet inte hur jag skulle reagera på ett ögonblick som det där, men klart är att det skulle vara en mycket speciellt mål.”

”Champions League är en mycket viktig turnering för Real Madrid, men du kan bara inte föreställa mig hur vi mår här. För denna klubb är det inte så vanligt förekommande (att gå såhär långt), och spänningen är på topp här.”

”Vi ska gå till Santiago Bernabeu med tron att vi kan prestera. Vi vet att det kommer att bli en mycket svår och komplicerad match, men vi har ett bra lag här. Jag tror på mitt lag och så länge vi inte förlorar självförtroendet, kommer vi att göra något av denna match. ”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply