Lovren fixade kryss på Old Trafford

Efter det senaste nederlaget på hemmaplan mot West Bromwich så trodde alla att Manchester United skulle sätta full fart fram och visa var skåpet skulle stå. Det blev raka motsatsen.

De först tjugo minuterna dominerades av bortalaget och Manchester United såg närmast chockade ut av motståndets intensiva press. Men trots det var det hemmalaget som tog ledningen.

En fin djupledspassning av Januzaj till Rooney som kom fri och sköt, dock rätt på Boruc i målet. På returen dök van Persie upp och rundade målvakt och försvarare och till vänster rullade han in bollen precis bredvid en glidtacklande Lovren.

Efter ledningsmålet tog United över och bara minuten senare drog Rooney till med ett skott i ribban. United fortsatte att kontrollera och en kvart in på andra haleken avlossade Januzaj ett bra skott men Boruc var med på noterna.

Allt eftersom matchklockan led mot sitt slut började Saints trycka på och det började med ett skott av Lallana från halvcirkeln med tjugo minuter kvar, följt av ett Clyne-avslut från höger, som resulterade i ett inkast.

Pressen skulle dock ge utdelning. På en Ward-Prowse-hörna i den 88:e minuten dock han upp, Dejan Lovren och nickade in, med en möjlig touch på Adam Lallana, kvitteringsmålet som även fastställde slutresultatet.

1-1 och Manchester United tappar allt mer mark mot konkurrenterna och ligger just nu i mitten av tabellen. Southampton däremot, fortsätter att imponera och ligger på en fjärde plats i tabellen.