Llorentes nickmål räckte till kryss

Matchen inleddes med ett mäktigt tifo från Juventus sida. Juve-tränaren Antonio Contes uppmaning om ett stort engagemang från klubbens supportrar visade sig ge resultat, vilket också gav Juventus en flygande start på matchen.

Real Madrid höll i bollen från start, men lyckades inte etablera någon spetsig offensiv. Det var istället Juventus som skapade målchanserna och fick i den 42:e minuten utdelning efter att Raphael Varane fällt Paul Pogba. Säkre Arturo Vidal gjorde inga misstag från elvameterspunkten och stänkte in 1-0. Den första halvleken slutade 1-0.

I den andra halvleken stod bortayttrarna Cristiano Ronaldo och Gareth Bale för två individuella prestationer, då båda prickade in ett mål vardera. Italienarna gav sig dock inte, utan fortsatte att skapa chanser framåt. I den 65:e minuten kom tillsist kvitteringen genom spanjoren Fernando Llorente.

Matchen slutade 2-2.