Kagawa redo att lämna United

Den minimala speltiden för Manchester Uniteds japanske mittfältare, Shinji Kagawa, har under hösten skapat ett flertal rykten. 24-åringen har bland annat lockats tillbaka till Dortmund, men även Bundesliga-klubbar som Wolfsburg har varit intresserade av den spelskicklige landslagsmannen, som är allt annat än nöjd med hur David Moyes har valt att ställa upp laget under hösten.

Nu uppger brittiska The People att japanen har samtalat med sina lagkamrater och sagt att han måste och ska lämna under januari-fönstret. Mittfältaren fruktar att han kommer att bli fortsatt utfryst vilket i sin tur kan leda till att han tappar formen helt – något han inte vill riskera. Därför vill han heller inte vänta till sommaren för att lämna klubben.

I juni 2012 kom den forne Dortmund-spelaren till Manchester United, för en summa på 17 miljoner pund. Jürgen Klopp har tidigare under hösten sagt att man tar emot mittfältaren med öppna armar, samtidigt som VfL Wolfsburg uppges förbereda ett bud under vinterfönstret. Om David Moyes lyckas återvinna japanens förtroende återstår att se, något som i sådana fall måste ske illa kvickt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply