LISTA: Spelare som får möta sina gamla klubbar i CL 2015/2016

LISTA: De får möta sina gamla klubbar i årets Champions League

Har du under den senaste tiden suttit och tänkt på vilka spelare som kommer att möta en av sina gamla klubbar i Champions League 2015/2016? Den pågående säsongen har flera möten som är speciella för vissa spelare. Anledningen är att de antingen möter klubben där de fått sin fotbollsuppfostran eller att det är en klubb som de representerat tidigare. På listan finns flera stora och intressanta namn där några möten kommer att bli väldigt känslofylda och väldigt uppskattade. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med spelare som kommer att besöka sin gamla hemmaarena för att möta sitt gamla lag i årets upplaga av Champions League.

Spelare som stöter på sin gamla klubb i Champions League 2015/2016

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor som uppskattats av våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av listor som vi tror att du skulle tycka om. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom listan med återkomster i årets Champions League.

 

7. Llorente möter Juventus

Juventus v Udinese Calcio - Serie A

Under de sista dagarna på transfermarknaden stod det klart att Sevilla lånar in Fernando Llorente från Juventus. Även om affären offentliggjordes samma dag som lottningen hade det varit klart en bra tag innan. Ödet ville att Llorente och Juventus skulle mötas igen och så blev det. Fansen i Turin har en bra relation med Llorente och anfallaren kommer att bli bra mottagen när han återvänder till Juventus Stadium

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply