bet365

Mourinho riskerar lång avstängning

Chelsea-tränaren riskerar fem matchers avstängning

Under fredagen rapporterar Daily Mail att Jose Mourinho kan bli borta fem matcher på grund av sexistiska fraser som han sagt till lagets läkare Eva Carneiro.

Ligainledningen för Chelseas del har inte varit den bästa och efter fem omgångar ligger man bara på 17:e plats med fya poäng. Man har flera spelare på skadelistan och under fredagen kom ännu ett negativt besked för klubben som förra säsongen var överlägsna vinnare av Premier League, nämligen att Jose Mourinho kan komma att stängas av under fem matcher efter att ha använt sexistiskt språk mot lagets läkare Eva Carneiro under lagets första ligamatch denna säsong.

Enligt Daily Mirror ska det engelska fotbollsförbundet ha möte under fredagen för att bestämma vad åtagandena kommer att bli och om Mourinho kommer att kunde vara med på bänken i lördagens derby mot Arsenal eller inte.

Det hela skedde efter att klubbens läkare Eva Carneiro sprungit in på planen för att kolla till Eden Hazard i slutminuterna av ligapremiären mot Swansea. Mourinho menade då på att läkarna som sprang in på planen förstörde för honom och hans matchplanering då man fick spela med en man mindre på banan under en kort tid.

Chelsea-tränaren kommentarer efter matchen visade även att han inte va speciellt nöjd med agerandet av klubbläkarna.

– Jag blev inte särskillt glad när mitt medicinska team sprang in på banan. Även om du är en doktor eller en sekreterare måste du kunna förstår matchen. Du måste veta vad som gäller när du spelar med en spelare mindre i slutet av matchen och du springer in för att hjälpa en spelarel Jag var säker på att Eden inte hade några problem, Han låg bara ner då han var trött, berättade tränaren efter matchen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply