Lista: Fem anledningar till att Brendan Rodgers bör få sparken

Därför bör Liverpool sparka Brendan Rodgers

Liverpools inte allt för övertygande vinst över League Two-motståndaren Carlisle United Capital One Cup i förra veckan har gett kritikerna ännu mer under vingarna och tränar känner nu att han är väldigt pressad. Med resultatet 1-1 efter full tid var man tvungen att avgöra matchen på straffar för att kunna ta sig vidare till nästa runda av turneringen. Vissa ställer sig frågan varför man ska sparka Brendan Rodgers medan andra är klara på sin sak. Brendan Rodgers måste gå. Liverpool har som klubb varit pressad under en längre tid under flera tränare och frågan är var lösningen egentligen finns.

Vi på Silly Season Sverige har nu gjort en lista med fem anledningar till att avsätta Brendan Rodgers. Det är delade uppfattningar och tankar om vad som är bäst för klubben att göra och det återstår att se hur länge den nordirländske tränare blir kvar på Anfield.

Fem anledningar till att Brendan Rodgers bör lämna Liverpool

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om flera olika ligor och lag som uppskattats av våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av listor som vi tror att ni skulle tycka om.

 

5. Har redan fått sin chans

Manchester United v Liverpool - Premier League

Brendan Rodgers kom till Liverpool efter en fin sejour i Swansea City där han bland annat lyckades ta klubben upp till Premier League. Flytten till Liverpool började bra men sakta men säkert har kvalitén på laget sjunkit, speciellt efter att man sålde Luis Suárez.

Rodgers har nu varit i klubben i över tre år och i dagens fotboll är det lång tid för att visa att man är värd tränarjobbet. Laget ser inte ut att kunna bli en del av den absoluta toppen med Rodgers vid rodret och det är nu dags för honom att lämna.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply