Brendan Rodgers allt närmare att få sparken?

bet365

Brendan Rodgers dagar i Liverpool räknade?

Tränaren som har varit väldigt pressad under den senaste tiden uttalar sig nu om situationen som ser ut att vara på väg mot ett slut.

Brendan Rodgers är pressad, det säger både han själv och flertalet Premier League-experter och under söndagen uttalar sig The Reds tränar återigen om situationen. Om man ser på Rodgers uttalande känns det som att man snart kommer att lämna klubben om man inte börjar vinna igen, något som han dock inte vill prata om.

– Det är en stor hysteri runt klubben. Vi har förlorat färre matcher än Manchester CityChelsea och Arsenal i samtliga tävlingar, totalt har vi förlorat två gånger. Liverpool är en enormt stor klubb som sträcker sig till alla världens hörn med mycket historia vilket gör att pressen är otroligt hög. Det påverkar dock inte oss. Vi jobbar hårt och försöker att få in flera spelare i laget igen, vi har flera otroligt duktiga spelare som är på väg tillbaka. Spelarna ger alltid allt och jag är stolt över de, även om det har varit mycket fokus på de under den senaste tiden. Idag såg vi väldigt kreativa och dynamiska ut, vilket lovar gott inför framtiden. Det finns dock en grupp som inte vill ha mig här men jag och spelarna håller oss lugna och fortsätter jobba hårt, säger Liverpool-tränaren som tog över tränarposten sommaren 2012.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply