LISTA: Bästa kombinerade startelva inför Irland-Sverige, EM 2016

LISTA: Bästa kombinerade startelva inför Irland-Sverige, EM 2016

Bästa mixade startelvan inför Irland – Sverige

Sveriges bästa fotbollsspelare 2016? Irlands bästa fotbollsspelare? När Sverige drabbar samman med Irland på måndagskvällen är det de bästa fotbollsspelarna från varje land som möter varandra i Saint Denis där den franska nationalarenan Stade de France ligger. Tiotals miljoner tv-tittare kommer följa spelarna från alla världens håll och kanter och det är nu det svenska landslaget ska visa att man är att räkna med på det internationella planet efter att ha missat VM i Brasilien 2014. Det kommer dock inte blå någon lätt uppgift att så Irland och ta sig vidare från Grupp E där även Italien och Belgien finns, två lag som är favoriter till att ta sig vidare till utslagsfasen av turneringen. Unibet erbjuder 200% i bonus + pengarna tillbaka på Irland-Sverige =>

Sverige och Irland har två bra lag vilket man visat i kvalet. De båda nationerna tog sig till slutspel efter att ha vunnit sina playoffmatcher. Sverige slog Danmark och Irland lyckades ta sig till turneringen efter ett dubbelmöte med Bosnien och nu möts de båda måndagen den 13 juni klockan 18:00. Om du mot förmodan inte har SVT så kan du även se Sverige mot Irland på CMore =>

Bästa spelarna i Irland – Sverige

Så startar Sverige mot Irland, men vilka är de bästa spelarna i Sveriges startelva mot Irland i matchen Irland – Sverige? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en kombinerad startelva med de bästa spelarna från de båda lagen. Startelvan innehåller sex spelare från den svenska truppen och fem spelare från den irländska truppen.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flertalet listor och artiklar om Fotbolls-EM 2016 som blivit populära bland våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av de bästa artiklarna som lästs av flera tiotusentals läsare och som vi vill rekommendera att ni tar en titt på, detta efter att vi gått igenom bästa spelarna i Irland – Sverige.

Betta på Sverige-Irland? Ta del av 9900 kr där du får tillbaka insatsen ifall du förlorar (riskfritt: 1000 kr, 200 kr, 200 kr) och (bonusspel:1000 kr) samt i rena bonusar (2000 kr, 1500 kr, 1000 kr, 1000 kr1000 kr och 1000 kr). Betta riskfritt på Irland-Sverige och maxa rullen inför EM! Du hittar fler erbjudanden här!

Målvakt: Darren Randolph (Irland)

LISTA Bästa kombinerade startelva inför Irland-Sverige, EM 2016 -

Till vardags spelar Darren Randolph West Ham United och är en av bästa spelarna i den den irländska truppen. Han och Londonlaget stod denna säsong för en väldigt bra insats då man slutade på sjunde plats med 62 poäng.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply