Lionel Messi är glad över att hans sista VM-match blir Finalmatchen!

Lionel Messi är glad över att hans sista VM-match blir Finalmatchen!
bet365

Messi spelade bort farhågor om skador och sa att Argentinas förlust i premiärmatchen mot Saudiarabien har gjort dem starkare. Gary Neville säger att Messi och hans lagkamrater är på ett ”uppdrag” att vinna. Se och spela på fotboll live =>

Argentinas förbundskapten Lionel Messi säger att han är ”mycket glad” över att hans sista VM-match kommer att vara i söndagens final, och han skingrar alla farhågor om sin kondition.

Messi gjorde mål på Lusail Iconic Stadium på tisdagskvällen när Kroatien besegrades med 3-0 i semifinalen, vilket bäddar för en monumental final mot antingen Frankrike eller Marocko.

har gett sig själv en sista chans att vinna den enda trofé som han inte kan vinna. Hittills har han bara lyckats göra fem mål i alla VM som han har deltagit i, vilket är en prestation som bara kan jämföras med Paris Saint-Germains lagkamrat Kylian Mbappe.

När han fick frågan om det sa han: ”Jag är väldigt glad över att ha avslutat min resa i VM i en finalmatch. Att spela den sista matchen som en finalmatch är verkligen glädjande”

”Det har varit känslosamt för mig att se hur mycket glädje VM har gett Argentina”. säger Messi

”Det kommer att bli ett långt år och jag tror inte att jag klarar det. Men om jag kunde avsluta på det här sättet skulle det vara fantastiskt.” säger messi

Messi uppger att det för närvarande inte finns några problem, även om han kort såg att han analyserade sitt lår under semifinalen

”Det var inte lätt med tanke på att vi anlände trötta men alla återfick styrka och vi spelade bra som lag. Jag njuter verkligen av det här VM och känner mig stolt över att kunna hjälpa mina lagkamrater”

”Sedan dess har varje match känts som en final och vi har vunnit fem finaler i rad. Förhoppningsvis får söndagens match samma utfall.”

Kan Messi sätta stopp för diskussionen om GOAT?

Det enda som har hindrat Lionel Messi från att betraktas som GOAT har varit att han inte har vunnit något VM. Maradona lyckades med detta 1986, och trots alla Messi’s oöverträffade prestationer – sju Ballon d’Or-titlar, fyra Champions League-titlar och till och med Copa America-segern för två somrar sedan – har han aldrig lyckats göra samma sak. Se och spela på fotboll live =>

Efter det förkrossande nederlaget i VM-finalen 2014 verkade det som om det var Messis sista chans. Vid 35 års ålder har han dock en sista chans att bevisa sitt värde. Han vill avsluta debatten en gång för alla.

Det har inte heller varit lätt. Kom ihåg att allt började med en förlust mot Saudiarabien i Argentinas öppningsmatch för 21 dagar sedan. Rivaliserande fans skrek ”Var är Messi?!” efter det. Men nu är han i finalen.

Messi har gjort mål i varje avgörande match i detta VM för Argentina och har fört dem förbi Australien, Nederländerna och Kroatien. Av alla spelare i Qatar har han gjort flest mål, fem stycken.

Paris Saint-Germains anfallare har varit i oklanderlig form den senaste tiden. Hans anfall från straffpunkten var imponerande och hans dribbling till det tredje målet fascinerande. Det här är hans ögonblick.

Messi må vandra runt på planen, men han är ostoppbar. En seger på söndag och han kommer att bli evig, utan tvekan.

Lionel Messi ingår i Argentinas VM-truppen och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022 är ganska stora. Vem vinner VM 2022? Argentina har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply