Manchester United kan komma att värva den spanska anfallaren från Atletico Madrid under januarifönstret!

Manchester United kan komma att värva den spanska anfallaren från Atletico Madrid under januarifönstret!

Manchester United är intresserade av att värva den spanske landslagsmannen Alvaro Morata från Atletico Madrid, enligt ESPN. Se och spela på fotboll live =>

ESPN rapporterar att de Red Devils erbjöds chansen att värva 30-åringen i sommar. Ten Hag sade att Manchester United skulle göra ”allt som står i vår makt” för att värva en ersättare till Cristiano Ronaldo, som nyligen lämnade laget.

Enligt ESPN, med januarifönstret som öppnar om drygt två veckor, är den Trettiåriga spanske landslagsmannen fortfarande intressant för Erik ten Hag. De tjugofaldiga ligamästarna ska enligt uppgift göra en förfrågan om Benficas anfallare Goncalo Ramos är tillgänglig nästa månad. Vidare följs även Cody Gakpo, Joao Felix och Rafael Leao vid sidan av Morata.

2017, när José Mourinho fortfarande var tränare för Manchester United, var de intresserade av att värva spanjoren Morata från Real Madrid. Men istället för att betala de 75 miljoner pund som det skulle krävas för att värva honom valde de istället Romelu Lukaku för 60 miljoner pund. Chelsea betalade senare Real Madrid 60 miljoner pund för att få Morata till Stamford Bridge.

Innan Morata anslöt sig till Diego Simeones lag på ett permanent avtal efter ett första lån gjorde han 24 mål på 72 matcher för Blues, varav ett mot United. Hans kontrakt i Madrid löper ut 2024. Även om han inte skulle vara en värvning som får Manchester fansen att pumpa upp, jämfört med Ramos, Gakpo, Felix och Leao – skulle han troligen vara det mest prisvärda alternativet och det kan spela en stor roll i Uniteds beslutsprocess.

Alvaro Morata ingår i Spaniens VM-truppen och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022 är ganska låg för dem blev utslagna av Marockos VM-trupp. Vem vinner VM 2022? här kan du se de andra lagens chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply