Lescott är trött på ovissheten – kräver nytt kontrakt

Med ett år kvar på Joleon Lescotts kontrakt i Manchester City, är den 30-årige mittbackens framtid ännu osäker. Många rykten har cirkulerat runt om i media och flyttryktena har varit många, framförallt om en comeback i den gamla klubben Everton, och nu sägs engelsmannen ha tröttnat på ovissheten och sätter nu ner foten.

I samband med en intervju med den engelska tidningen Daily Telegraph, uppges Lescott själv ha uppmanat till kontraktförhandlingar med klubben, och om det inte sker snart kan han komma till att vilja lämna i sommar.

”Nu när jag är inne på det sista året av mitt kontrakt är jag fortfarande osäker angående min framtid. Jag skulle gärna vilja stanna. Min fru är gravid, vi har nyss flyttat till ett hus och barnen är nöjda i skolan. Men jag är inte naiv. När man har uppnått så mycket som mig och går emot ditt sista år på kontraktet kan framtiden se ut att vara någon annanstans.”

”Jag har inte råd med att gå till ett VM nästa år och vara osäker huruvida jag kommer att spela kvar här.”

”Jag känner att jag har gjort nog för klubben för att förtjäna lite mer respekt och att de ska komma fram och säga vad de vill – huruvida de vill skriva på nytt eller, vilket jag gärna skulle vilja, eller om jag ska gå någon annanstans.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply