Legenden totalsågar Sterlings agerande

Jamie Carragher skickar en rejäl känga till Raheem Sterling

Raheem Sterling har varit i blåsväder den senaste tiden på grund av att han vill ha en löneökning för att stanna i Liverpool, men det agerandet gillar inte en av klubbens största legender genom tiderna.

Förra säsongen slog Raheem Sterling igenom i Liverpool och han sågs som kanske världens största talang. Med sitt flärda spel från yttermittfältsplatserna var han en mardröm för de flesta ytterbackar i Premier League och engelsmannens framtid såg extremt ljus ut. Den här säsongen har dock sett helt annorlunda ut. Sterling har inte kommit upp i nivå under stora delar av säsongen, inte minst i Champions League där Liverpool åkte ut redan i gruppspelet. Även i ligan har han fått hård kritik för sin bristfälliga inställning och sitt diviga agerande utanför planen.

Under säsongen har klubbar som Real Madrid, PSG och Bayern München visat sitt intresse och det har fått Sterling till att uttala sig i media flertalet gånger om sin situation. Uttalandet som har fått mest medial uppmärksamhet var när han sade att han vill ha en löneökning för att stanna i klubben, trots hans och klubbens svaga säsong. I måndags ska Sterling även ha avböjt Liverpools senaste kontraktförslag och meddelat att han vill lämna klubben i sommar. Det har fått flera gamla storspelare att reagera, inte minst Liverpool-legendaren Jamie Carragher.

”Han borde hålla tyst och fortsätta spela fotboll”

– Förra säsongen var han fantastisk. I år hade Liverpool chansen att vinna en titel. Men då måste du spela bra i de stora matcherna. Matchen mot Aston Villa i FA-cupen var det värsta jag sett i semi- eller finalspel. Han säger att han vill vinna titlar, semifinalen mot Aston Villa var den största matchen den här säsongen och  Sterling gjorde absolut ingenting, sade experten Carragher till Sky Sports under måndagen och fortsatte med att skicka en rejäl känga till 21-åringen:

– Om du vill vinna titlar måste du prestera på högsta nivå, och leverera i de stora matcherna, det har han inte gjort ännu. Han borde hålla tyst och fortsätta spela fotboll.

Carragher, med över 500 matcher i Premier League för Liverpool, avslutade med att förklara sin skam om han hade agerat som Sterling:

– Jag skulle skämmas över att visa mig på träningsanläggningen. Jag hade till och med skämts inför receptionisten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply