Cech närmar sig toppklubbar i England

bet365

Både Arsenal och Manchester United leder jakten på Petr Cech

Petr Cech har under stora delar av säsongen annonserat sitt missnöje över att vara andramålvakt i Chelsea bakom Thibaut Courtois och han är inte främmande mot att flytta till några av Chelseas största rivaler.

När Chelsea valde att plocka tillbaka Thibaut Courtois från sin tvååriga utlåning till Atlético Madrid så var det inte helt oväntat att belgaren skulle ta över som förstemålvakt på Stamford Bridge. Den belgiska supermålvakten sågs som det givna förstavalet i José Mourinhos guldbygge och det var Petr Cech inte nöjd med. Tjecken har fått stå i cuperna och även någon enstaka ligamatch, men han lyckades ändå inte peta Courtois trots ett par fina insatser. Nu när hans kontrakt går ut i sommar har han heller inte gjort det till någon hemlighet att han vill byta klubb. Det ser till och med ut att bli någon av Chelseas absolut värsta konkurrenter som värvar Cech.

Det handlar om Manchester United och Arsenal som ska leda jakten på Cech. Manchester United ska dock endast försöka värva Cech om David De Gea går till Real Madrid redan i sommar. Därför kan det mest troliga vara Arsenal eftersom varken Wojciech Szczesny eller David Ospina har varit helt förtroendeingivande under hela säsongen. Enligt Cechs agent kan hans klient välja själv vart han vill gå, utan något önskemål från José Mourinho eller Roman Abramovich.

Det blir Man United, Arsenal – eller PSG, enligt agenten

Cechs agent, Viktor Kolar, ska ha pratat med den tjeckiska journalisten Karel Häring och till honom ska han ha sagt följande:

– Arsenal, United och PSG är alla toppklubbar och Petr skulle garanterat vilja gå till någon av dem. Petr förväntar sig även att Abramovich eller Mourinho inte bestämmer hans framtid baserat på en överenskommelse från förra året.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply