Lagerbäck överraskad över ett ”tamt” Italien

bet365

Italien övertalar inte Lars Lagerbäck

Den före detta svenska förbundskaptenen Lars Lagerbäck har inte speciellt imponerad över Italien efter det första mötet med Sverige. 69-åringen säger att han aldrig sett ett så tamt Italien.

Det var inte många som trodde att Sverige skulle vinna över Italien i det första mötet som spelades i fredags. Resultatet skrevs till 1-0 till Sverige efter mål av Jakob Johansson och det hela skapade ett ganska stort eko i fotbollseuropa. Italien fick mycket kritik och även Sveriges före detta förbundskapten Lars Lagerbäck var kritisk till Gli Azzurris insats.

– De var statiska i anfallsspelet, vann få en mot en-situationer och dueller. Jag tror inte att jag sett ett så tamt Italien någon gång, säger han till den norska tidningen Verdens Gang.

– Jag tycker att Sverige gjorde det väldigt bra och Italien mindre bra, om jag ska uttrycka mig snällt. Det är fascinerade med fotboll vad som är orsak och verkan. Mycket handlar om att Sverige var bra, men Italien var väldigt passivt, lite som vi var mot Makedonien, avslutar han.

Lagerbäck överraskad över ett tamt Italien

 

LIVESPEL + ODDS LIVESPEL + ODDS SPELA HOS BETSAFE
+ 1000 kr i bonus + 1000 spelkrediter i bonus + 2000 kr i bonus
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 betsafe
Hämta bonus! Hämta bonus! Beställ här!

Läs mer om Italien – Sverige och Playoff VM 2018

För dig som undrar vilken tid Italien – Sverige och vilken kanal Italien Sverige så är det Kanal 5 och Dplay kl. 20:45. Det finns en drös av olika odds att spela på när det gäller playoff-matchen mellan Sverige och Italien. När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat stjärnorna i de båda lagen, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen. Det finns även flertalet bettingsidor med live stream, dock visar de inte denna match.

Kolla på odds playoff VM 2018 fotboll 2017 vinnare och Italien Sverige startelvor och H2H innan du slutligen tippar på Italien-Sverige. Här hittar du mer om Italien Sverige vilken tid, Italien Sverige vilken kanal och Italien Sverige speltips och Italien Sverige odds.

Här kan du läsa mer om playoff VM 2018 fotboll såsom Sveriges spelschema VM-kval 2017VM-kval tabell Sveriges VM-kvalgruppVM-kval Sydamerika spelschema ifall man vill VM-kval live stream gratis så kan man alltid streama VM-kval eller se VM-kval live stream gratis. Du kan även läsa lite mer om Sveriges VM-kvaltrupp i fotboll m.m.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply