Real Madrid har beslutat att sälja Gareth Bale nästa sommar

Real Madrid har beslutat att sälja Gareth Bale nästa sommar!

Real Madrid har beslutat sig för att sälja Gareth Bale nästa sommar och ersätta honom med en ny ”Galactico” menar AS. En stor anledning till varför man vill sälja Bale är för alla skador han har dragit på sig under tiden i Real Madrid.

Under sina år i Madridklubben har han blivit skadad 19 gånger totalt och senaste skadan som kom i slutet av förra veckan var droppen för klubben. Summan för Bale ska ungefär landa mellan 700-800 miljoner kronor. Enligt AS dyker genast Kylian Mbappe upp som ett namn på klubbens radar och han är som tidigare utlånad till PSG från Monaco. Mbappé värderas runt 2 miljarder kronor och är hett namn i dagens toppfotboll.

Skulle man fått sålt Bale i sommar skulle det öppna upp för en storvärvning till klubben. Hans nuvarande kontrakt med klubben går egentligen ut sommaren 2022. Sammanlagt har storstjärnan spelat 9 matcher denna säsong vilket har resulterat i 3 mål och 4 assist.

Real Madrid har beslutat att sälja Gareth Bale nästa sommar

Gareth Bale har vunnit allt man kan vinna med Real Madrid och den största bedriften som sticker ut bland hans meriter är att han har vunnit 3 Champions League-titlar med klubben.

Men vilket ska köpa Gareth Bale? Det får tiden utvisa och det blir iallafall spännande att se vart Walesaren hamnar någonstans efter sommaren. En av klubbarna det ryktats mest om är Manchester United.

SE ÄVEN: Gareth Bale lön och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply